top of page
  • Skribentens bildLinda

Rusta jul 2024 - Rustas pressbilder

Uppdaterat: 28 aug.

Rusta jul 2024 - pressbilder

Rusta jul 2024 - Pressbilder, julnyheter, tomtar, och julstämning i massvis!

Rustas julnyheter har äntligen släppts! Här kan du spana in Rustas pressbilder förårets julnyheter. Jag är så peppad och tror du känner detsamma då jag vet att många av er som besöker bloggen älskar Rusta lika mycket som jag! Låt oss dyka rakt in och spana in alla nya julnyheter, julgranar, julpynt och mer!




Dörrmatta i form av pepparkakshus från Rusta

Rusta jul 2024 - ögonblicket vi väntat på ett helt år och det börjar bra hör ni! Detta är officiellt den absolut finaste dörrmatta jag sett.. Spana in detta fina pepparkakshusmatta från årets julnyheter hos Rusta! Nu börjar jag fundera över varför inte alla dörrmattor ser ut så här.. Tänk så många julhem denna fina matta kommer piffa upp i vinter!


Det är precis sådana små, men genomtänkta detaljer som gör hela skillnaden för julstämningen och känner jag Rusta rätt så kommer prislappen passa de flesta plånböcker.


Mattan är det perfekta sättet att välkomna gäster och sprida julstämning redan i entrén. Kombinera den med några lyktor och en fin krans på dörren, så har du världens mysigaste hall i vinter!


Dörrmatta pepparkakshus Rusta julen 2024

Julgranar i grönt, rosa och regnbågens alla färger

Rusta brukar inte göra någon besviken med sitt utbud av julgranar men jag funderar om detta är alla julgranar de kommer släppa i år eller kommer de kanske att släppa sina julnyheter pö om på? Om svaret på detta är ja kommer du självklart kunna ta del av alla Rustas julnyheter inklusive deras utbud av julgranar här på bloggen!


Bland Rustas nyaste pressbilder inför julen 2024 hittar vi dessa moderna julgransprydnader. Julgranen som skiftar i regnbågens alla färger med vit bas, julstjärnan som kommer från nya serien Prisma tillverkad i PET-plast och de fantastiskt söta julstrumporna i form av en ren och en enhörning!


Rusta barnrum julen 2024 julpynt vit julgran julstrumpor enhörning ren

Den klassiska gröna granen ser ut som hämtad ur en julsaga, perfekt för dig som gillar traditionell jul. De vita och rosa granarna är perfekta för dig som vill ha något lite annorlunda, i barnens rum eller kanske för att pynta en kitschig del av ditt julhem?


Julgran Rusta julen 2024

Julgran från Rusta med snö och julgranskulor i guld, koppar och en brun/beige nyans för dig som vill mysa med en mer nedtonad jul.


Guld och glitter julgranskulor Rusta julen 2024

Traditionell julgran hos Rusta julen 2024

Rusta jul 2024 - Klassiskt juligt med grön gran och rött pynt

Klassisk jul kommer man definitivt kunna fixa om man handlar årets julpynt på Rusta! Bland pressbilderna ser vi rött pynt som pryder en vacker traditionell julgran. Tomtar, röd julstjärna och till och med ett jultåg som tuffar på runt granen har också flyttat in bland årets julnyheter!



Vacker julgran i grönt med rött pynt Rusta julen 2024

Pyssellådorna från Rusta hänger kvar även i jul

Vi med pysselälskande barn har nog köpt både två och tre av dessa uppskattade pyssellådor från Rusta tidigare och glädjande nog kommer de tillbaka i år igen. Dessutom kommer det finnas gipsfigurer med gissningsvis julmotiv som barnen kan måla själva.


En färgglad jul hos Rusta även i år

Just när jag började bli orolig över att Rustas traditionsenliga lekfulla julprydnader inte längre fanns i sortimentet kom dessa pressbilder där de visar upp en färgsprakande sida av årets julpynt! Denna julstjärna som skiftar i lila, rosa och blått blir garanterat en storfavorit i barnrum runt om i Sverige!


Rusta jul 2024 pressbilder julstjärna Prisma barnrum färgglad

Renen Alice - Rustas sötaste julprydnad i år

Renen Alice med sin vackra vita och rosa klänning och vita fluffiga skor kommer stjäla mångas hjärtan denna vinter och jag spår redan nu att detta blir en av Rustas storsäljare julen 2024!


Rusta jul 2024 ren Alice julpynt julprydnad

Tomtar, batteriljus och advetsljusstakar

Rusta är kända för att alltid erbjuda en rad olika tomtar och adventsljustakar. Ofta känner man igen sig från år till år i sortimentet men det finns också alltid något nytt eller nya variationer på tidigare favoriter. I år ser vi som vanligt de traditionella tomtarna med luvan långt neddragen i olika varianter. I år verkar de även finnas tomtar i brunt och beige.


Rusta jul 2024 tomtar ren


Girlanger och konstväxter

Rusta är även duktiga på ljusslingor som piffar upp svenska hem i juletid både på insidan och utsidan. I år verkar de även satsa på fler konstväxter och kransar som drar mot det lite mer skandinaviska, naturliga hållet istället för en amerikansk Disneyjul.



Rusta julbelysning grangirlang grankrans

Cellofanpåsar blir perfekt till gå-bort-gåvor i jul

Brist på julstämning är det inte! Jag gillar även cellofanpåsarna som kommer göra det superenkelt att fixa egna gå-bort-presenter eller enkla julklappar i december!


Tips, köp ett gäng extra då dessa kommer passa lika bra till jul som resten av året!





Förkläde och pepparkaksformar hos Rustas Julnyheter

Till den lilla bagaren finns både förkläde och kockmössa, plus massor av pepparkaksformar och bakredskap. Kolla in bilderna på de söta barnen som bakar - det ser ju så mysigt ut och får iallafall mig att längta efter pepparkaksbak och doft av torkade apelsinskivor i huset!



Förkläde och pepparkaksformar hos Rustas Julnyheter 2024

Förkläder och kockmössa i ett härligt julmotiv som lätt kommer bli många barnfamiljers favorit i år!


Förkläde och pepparkaksformar hos Rustas Julnyheter

Jul Rusta 2024 pressbilder

Julnyheter Rusta 2024

Rusta satsar på dukning bland årets julinredning

Det traditionella fortsätter dominera årets kollektion. Rusta överraskar faktiskt med just detta. De brukar vara betydligt med vågade i sin inredning och jag undrar om det har att göra med den tid vi lever i? Satsar man mer på inredning och julpynt som passar år efter år istället för slit och släng? Om denna tanke finns med är den god!


Klassisk jul bland Rustas nyheter

Det här är en dukning som passar bra för den klassiska julmiddagen. Den nya adventsljusstaken i form av en grön julgris är ett nytillskott som känns modern men ändå så klassisk!


Batteriljus kronljus Rusta jul

Rosett som servettring

Jag gillar verkligen rosetten som används till denna juldukning och undrar om den säljs som en servettring? Jag tycker det är lite svårt att se hur produkterna ser ut på bilderna.



Servettring rosett Rusta julen 2024. Grön gris adventsljusstake

Underbara burkar med julmotiv visar sig vara juleljus

Jag blev direkt förälskad i dessa vackra burkar med motiv av nötknäppare och ballerinor och inte blev det sämre när jag läse att de inte bara är vackra burkar utan även är doftljus! Jag tänker att man kan ta tillvara på burken efter att ljuset brunnit ut och använda den för att förvara härligt julgodis som knäck eller rocky road i.


Nya doftljuset Claudia med motiv av nötknäppare och ballerinor.
Nya doftljuset Claudia med motiv av nötknäppare och ballerinor.
Klassik jul hos Rusta röd duk julkuddar och adventsljusstake i fom av en grön gris

Ett mysigt pannunderlägg i vad som ser ut att vara filtbollar kommer nog köpas flitigt i vinter så fort Rustas nyheter börjar landa i varuhus runtom i sverige.


Rusta juldukning grytunderlägg filtbollar vitt

I bakgrunden ser vi Rustas nya julkuddar som är väldigt traditionella och passar in i de flesta svenska julhem!


Juldukning röd duk servettring rosett Rusta jul 2024

Visst känns det lite härligt att vi ser en mer traditionell jul? Denna stil kan du lätt få till genom att fynda på loppis eller gå igenom julkartongerna där hemma om du inte är sugen på att köpa nytt!


Bordslöpare i traditionella julfärger

Bland bordslöparna hittar vi just nu väldigt traditionella modeller i rött, grått, vitt och beige/brunt. Jag fortsätter hålla koll och uppdaterar om det släpps fler modeller!


Bordlöpare juldukt Rusta jul´röd med vita hjärtan grå med vita hjärtan

Nyårsfirande på Rustas vis

Nyårsfirandet går i isblå nyanser med inslag av blått, silver och vitt. Tankarna för till Disneyfilmen Frost med känslan av kyla och magi. På bordet har det pyntats med en ljusslinga av lysande små stjärnor som passar lika bra att pynta med vid juldukningen som till årets alla kalas och festligheter. Missa inte denna!


Rusta julnyheter nyår julen 2024

Bordsdukning inför nyårsfirandet hos Rusta 2024

Jag är förälskad i de fina servettringarna i form av rosetter som jag hoppas kommer till Rusta inom kort. De sätter piff på vilken dukning som helst utan att vi behöver stressa på med servettvikningar och otydliga Youtube tutorials 5 minuter innan gästerna anläder till firandet.


Här ser vi även bordstabletter i grått med silverton, höga ljusstakar på fot för blockljus och vad som ser ut att vara en vattenflaska som blänker i silver.


Nyårsdukning Rusta nyheter jul nyår  2024


Vilken är din favorit bland årets julnyheter på Rusta? Jag blir i alla fall supersugen på att börja julpynta nu, speciellt med den där fina pepparkakasmattan! Berätta i en kommentar vad du är mest sugen på att köpa från Rustas julkollektion 2024!

Taggar:

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page