top of page
  • Skribentens bildLinda

luftballong inredning - Gratis poster att skriva ut

Uppdaterat: 30 juli

Luftballonger är höstens hetaste inredningstrend och många är på jakt efter en egen liten luftballong att hänga i barnrummet eller en poster av en luftballong att pryda väggen med. Här kan du ladda ner 4 olika luftballongprints helt gratis och skriva ut direkt på A4-papper.


Luftballong inredning - skriv ut gratis poster

Luftballong inredning som passar fint i ett barnrum


Luftballonger som inredningsdetalj tillför en känsla av äventyr, nostalgi och lekfullhet till ditt hem. De passar perfekt i både barnrum och vuxna utrymmen, och kan enkelt anpassas till olika inredningsstilar.


Scrolla ned för att ladda hem gratis luftballong prints för barnrummet och hemmet i PDF-format.


Flying Tiger

Poster - röd luftballong med rosa bakgrund


Denna variant har en röd och vitrandig luftballong mot en mjuk rosa bakgrund. En söt och romantisk touch som passar perfekt i ett barnrum med pastellfärger.





Poster - röd luftballong med mintgrön bakgrund



Den här postern kombinerar en klassisk röd och vitrandig luftballong med en fräsch mintgrön bakgrund. Perfekt för att skapa en lugn och lekfull atmosfär i barnrummet.




Poster - röd luftballong med gul bakgrund


Här har vi en röd och vitrandig luftballong mot en ljusgul bakgrund. Detta glada färgschema är perfekt för att ge barnrummet en solig och varm känsla.



Poster - röd luftballong med vit bakgrund



Denna poster med en röd och vitrandig luftballong mot en enkel vit bakgrund. Den stilrena och tidlösa designen gör den perfekt för alla inredningsstilar, och ger en fräsch och luftig känsla till rummet.




Fler barnrumsposters att skriva ut

Dessa posters är inte bara ett enkelt sätt att dekorera barnrummet, utan också ett budgetvänligt alternativ. Ladda ner och skriv ut dina favoriter idag för att skapa ett lekfullt och inbjudande rum för ditt barn. Här hittar du fler gratis posters att skriva ut till ditt hem och barnrum



Panduro pysselbutik


Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page