top of page
  • Skribentens bildLinda

Höstnyheter hos Rusta 2024

Uppdaterat: 28 juli

När sommaren börjar lida mot sitt slut dyker höstens nyheter upp i butikerna. Rusta, som många av er vet att jag har en förkärlek för, har nu släppt sin nya höstkollektion. Jag har tagit en titt på deras inredningsnyheter för säsongen och plockat ut några favoriter! Häng med så spanar vi in årets höstnyheter hos Rusta!


Rustas höstnyheter 2024

Pressbilder Rusta 2024

Jag älskar att spana in när Rusta släpper sina pressbilder! Glöm grå himmel och ruggigt väder – Rusta ser till att vi kan skapa en varm och ombonad oas hemma, utan att spräcka budgeten. Tänk dig jordnära toner i beige, brunt och krispigt äggskalsvitt, med härliga stänk av trendiga färger som petrol och aubergine.


Rusta kommer med flera ljusstakar och vaser med ovanlig form som trots sina nedtonade färger blir ett blickfång i sovrummet, vardagsrummet eller köket i höst!





Kuddfodral och kuddar Rusta hösten 2024

Rusta har utökat sitt sortiment med flera nya textilier som adderar textur till hemmet. Den nya mattan Adele, tillverkad av nyzeeländsk ull, är ett bra exempel på detta. Gardiner och kuddfodral i linne och bomull med bearbetad struktur dyker upp i butikerna inom kort.





Rustas ljusstakar och vaser

För den som vill experimentera med mönster erbjuder Rusta allt från diskreta smårutiga mönster till mer uttrycksfulla blom- och påfågelmotiv. Det finns något för både den som föredrar ett minimalistiskt uttryck och den som vill ha mer liv i inredningen.


Nya vaser och ljuslyktor i glaserat stengods har också tillkommit i sortimentet. Många av dessa produkter har en handgjord känsla som ger en personlig touch till inredningen. Den dekorativa skulpturen Sandy och ljuslyktan Lava är exempel på sådana produkter.





Färgglada höstnyheter hos Rusta

Även om naturliga toner dominerar finns det alternativ för den som vill ha mer färg i hemmet. Flera av Rustas storsäljare, som pläden Mysan och ljuslyktorna Cleo och Drew, har fått nya färgställningar. Bäddserien Vida har utökats med nya färger i lila och brunt.


Ett intressant inslag i kollektionen är det Morris-inspirerade mönstret Celine, som finns på både textilier och dukningstillbehör.





Billig höstinredning från Rusta

Rustas nya kollektion erbjuder prisvärda alternativ för den som vill förnya sitt hem inför hösten. Oavsett om man föredrar en jordnära och naturlig stil eller vill experimentera med färg och mönster finns det produkter som kan passa olika smaker och behov.

Vad tycker du om Rustas höstnyheter?


Har du någon favorit eller något du definitivt inte skulle ha i ditt hem? Berätta!

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page